AUTO KAMP - RAFTING NA UNI - DISCOVER BIHAĆ

Bosanski English Deutsch

AUTOKAMP - RAFTING CENTAR DISCOVER BIHAĆ


Auto Kamp BUK nalazi se u sklopu Rafting Centra Discover Bihać na samoj obali rijeke Une, kao jedini kamp u Nacionalnom parku Una. Prostire se na 5000 kvadratnih metara i kapacitet je 50 kamp mjesta.

Kamp je opremljen sa ormarićima sa strujom, muškim i ženskim toaletima, tuševima sa toplom vodom, prostorom za kuhanje, pranje suđa, roštiljem i igraonom za djecu.

AUTOKAMP - RAFTING CENTAR DISCOVER BIHAĆ

Auto Kamp BUK u sklopu Rafting Centra Discover Bihać Auto Kamp BUK u sklopu Rafting Centra Discover Bihać Auto Kamp BUK u sklopu Rafting Centra Discover Bihać Kamp BUK u sklopu Rafting Centra Discover Bihać Auto Kamp BUK u sklopu Rafting Centra Discover Bihać Kamp BUK u sklopu Rafting Centra Discover Bihać Auto Kamp BUK u sklopu Rafting Centra Discover Bihać Kamp BUK u sklopu Rafting Centra Discover Bihać Kamp BUK u sklopu Rafting Centra Discover Bihać Kamp BUK u sklopu Rafting Centra Discover Bihać Kamp BUK u sklopu Rafting Centra Discover Bihać Kamp BUK u sklopu Rafting Centra Discover Bihać Kamp BUK u sklopu Rafting Centra Discover Bihać Kamp BUK u sklopu Rafting Centra Discover Bihać