SMJEŠTAJ


UNA OSTROVICA


unaostrovica@gmail.com
+387 65 342 102

Domaćinstvo "Una-Ostrovica" se nalazi u središtu Nacionalnog parka "Una", u predivnom malom mjestu na rijeci Uni Kulen Vakufu.

Svojim gostima nudimo:
- spavanje u udobnim apartmanima sa pogledom na rijeku Unu (kapacitet 3 studio apartmana),
- bogat bosanski doručak,
- domaću hranu i piće,
- mjesto za kupanje i sunčanje,
- mir i tišinu.

Rijeka Una se nalazi uz sami objekat, iz apartmana imate pogled na rijeku Unu. Ako ste umorni od svakodnevnice i užurbanog gradskog života onda je ovo idealno mjesto za vaš odmor.

Mi smo bračni par Ismeta i Kemal, rođeni smo u Kulen Vakufu, tu smo se vjenčali i živimo ovdje. Roditelji dvije odrasle kćerke. Od samog početka uspostave Nacionalnog parka Una se bavimo turizmom. Počeli smo sa jednim apartmanom, a sad, nakon nekoliko godina vrijednog truda i rada imamo 3 objekta za smještaj gostiju. Ovaj posao nam prije svega stvara zadovoljstvo, volimo to što radimo i sretni smo kada upoznajemo nove ljude. Tradicionalni smo i trudimo se da goste upoznamo našom kulturom, historijom, a sretni smo kada ih zadovoljimo ukusnom bosanskom hranom i pićem. Najčešće pohvale imamo za ukusan i obilan doručak, ljubaznost, urednost i čistoću, lokaciju na kojoj se nalazimo, vrijednost za novac, te blizinu destinacija Nacionalnog parka "Una". Vrlo često nam se gosti vraćaju.

Kulen Vakuf je središte Nacionalnog parka Una. U ovom naselju živi oko 700 stanovnika, tiho je i mirno, odlično za odmor i rekreaciju, kroz samo naselje protiče rijeka Una. Tu se nalaze 3 restorana, market, benzinska stanica i rafting agencija. Od znamenitosti možete vidjeti Stari grad Ostrovicu i Havalu, Sultan Ahmedovu džamiju, vodopad Milančev buk je udaljen 8 km, a vodopad Štrbački buk 16 km, grad Bihać 40 km.

APARTMANI - UNA OSTROVICA

Apartments within Rafting Center Discover Bihac Apartments within Rafting Center Discover Bihac Apartments within Rafting Center Discover Bihac Apartments within Rafting Center Discover Bihac Apartments within Rafting Center Discover Bihac Apartments within Rafting Center Discover Bihac